Connect with us

Király repjegyek

Kihagyhatatlan repjegy, Madagaszkár a Turkish Airlines-szal 294 900 Ft-tól

Kihagyhatatlan repjegy, Madagaszkár a Turkish Airlines-szal 294 900 Ft-tól

Lemurok, majomkenyérfák, esőerdők és végtelen túrázás a mesés természetben. Madagaszkár sok túrázó féltve őrzött álma. Ha neked is bakancslistás, mutatunk egy fantasztikus repjegyet bécsi vagy budapesti indulással a Turkish légitársasággal. Az út hosszabb, de tudjuk, mitől lesz rövidebb. Csúcsszerviz, szórakoztató rendszer és 46 kg feladott poggyász, amit természetesen tartalmaz az ár.

Akciós repjegy Madagaszkárra:

Csak útlevél kell a vízumhoz

Az Európai Únió és a nem-Európai Únió állampolgárai csak vízum birtokában léphetnek be a Madagaszkári Köztársaság területére. A vízumot a magyar állámpolgárok a Madagaszkári Konzulátus budapesti képviseletén lehet igényelni. z

Mennyi ideig tart a repülőút Madagaszkárra?

Madagaszkár nagyjából 8000 km-re fekszik, ami körülbelül 18 óra utazást jelent.

Madagaszkár strandjai gyönyörűek, és sok van belőlük

Madagaszkár strandjai kivételesek, a Tsara Komba Lodge például tökeletes romantikus sétákra. A Le Paradisier nevéből valószínűleg már tudod, hogy ez a strand is a „paradicsom” kategóriába tartozik. Ha napozni és pihenni szeretnél, ajánljuk Manafiafyba vagy Tsarabanjinaba. Valóban számtalan van belőlük, és minden nap másikon .

Ételek Madagaszkáron

A helyi ételek gyakran ötvözik az afrikai, az indiai és a francia konyha ízeit és technikáit. Például a híres „romazava” egy húsleves, amelynek alapja a helyi zöldségek és a hús. A „vary amin’anana” pedig egy tradicionális rizsfőétel, melyet gyakran kiegészítenek húsokkal vagy zöldségekkel.

Programok Madagaszkáron

  1. Avenue of the Baobabs: Ez az ikonikus hely Madagaszkár nyugati részén található, és lenyűgöző látványt nyújt a hatalmas majomkenyérfákkal, amelyek a táj egyik legmeghatározóbb elemei.
  2. Isalo Nemzeti Park: Ez a park hatalmas kiterjedésű és változatos vidékkel rendelkezik, amelyek között sziklák, vízesések és kanyonok találhatók. Ideális hely túrázáshoz és természetjárásra.
  3. Ranomafana Nemzeti Park: Egy másik lenyűgöző nemzeti park, amely gazdag élővilággal büszkélkedhet, köztük sok endemikus fajjal, mint például a lemurok.
  4. Andasibe-Mantadia Nemzeti Park: Itt él az ikonikus indri, a világ legnagyobb lemuru faja. A parkban gyönyörű esőerdők, vízesések és egyéb természeti látnivalók találhatók.
  5. Nosy Be-sziget: Ez a sziget Madagaszkár északnyugati partjainál található, és egy igazi trópusi paradicsom, gyönyörű strandokkal és búvárkodási lehetőségekkel.
  6. Antananarivo: Madagaszkár fővárosa gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Érdemes meglátogatni a királyi palotát, a Rova erődítményt, valamint a helyi piacokat és műemlékeket.
  7. Madagaszkári királyi sírok: A sziget északi részén, Antsiranana közelében találhatók ezek a különleges sírok, melyek lenyűgöző sziklaalakzatokban vannak kifaragva.

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top