Connect with us

Király repjegyek

Ínyenceknek: Koppenhága Bécsből Dreamliner-rel és nagy poggyásszal 34 900 Ft-ért!

Ínyenceknek: Koppenhága Bécsből Dreamliner-rel és nagy poggyásszal 34 900 Ft-ért!

A népszerű Ethiopian Airlines tavaly tért vissza Koppenhágába, miután utoljára 2003-ban repült a városba rendszeresen. A magyarok számára nagyszerű hír, hogy a légitársaság Afrikából Bécs érintésével repül Koppenhágába, ami azt jelenti, hogy az utasok hosszú távú járatokra tervezett repülőgéppel (Boeing 787 Dreamliner) repülhetnek Schwechatról a dán fővárosba és vissza – 46 kg-os feladott poggyásszal, szórakoztató rendszerrel és standard fedélzeti szolgáltatással.

Milyen az Ethiopian Airlines Dreamlinerének fedélzete?

Az Ethiopian Airlines két gépet használ erre a járatra – egy 270 férőhelyes Dreamliner 787-8-sat és egy 787-9-es, 315 férőhelyes modellt is. A járatok így néznek ki:

  • Bécs – Koppenhága (járatszám: ET724) 06:55-08:40 (1 óra 45 perc).
  • Koppenhága – Bécs (ET725), 19:45-21:25 (1 óra 40 perc).

Hogyan lehetséges, hogy a légitársaság hosszú távú géppel repül ezen az útvonalon? Az ok egyszerű. Az útvonal elsősorban a Dániából Afrikába utazókat szolgálja ki, de bécsi átszállással. Így a helyiek egy nagy és kényelmes repülőgépen élvezhetik a Bécs-Koppenhága és Koppenhága-Bécs összeköttetéseket.

Repülj stílusosan Koppenhágába:

Természetesen a repjegy ára tartalmazza a fedélzeti ellátást (ételek, italok), szórakoztató rendszert és max. 46 kg-os feladott poggyászt. Időpontokat szeptembertől – decemberig találsz.

Az Ethiopian Airlines turista osztálya a Dreamliner fedélzetén


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top