Connect with us

Király repjegyek

Repüljön a KLM-mel modern, fenntartható módon és kedvező áron: 159 900 Ft-tól

Repüljön a KLM-mel modern, fenntartható módon és kedvező áron: 159 900 Ft-tól

Modern, környezetbarát és amszterdami átszállással a világ gyönyörű úti céljaira. Így repülhetsz a KLM Royal Dutch Airlines légitársasággal. Budapestről egy gyors átszállással Amszterdamon keresztül a világ számos tájára. A KLM egyike azoknak a légitársaságoknak, amelyek még turistaosztályon is igazán élvezetes repülési élményt nyújtanak. Volt szerencsénk néhányszor kipróbálni a holland légitársaságot és most te is elolvashatod, mire jutottunk.

KLM retúr repjegyek:

Kényelmesen, gyorsan és Dreamliner-rel

A KLM a flottája legmodernebb példányát, a Boeing 787 Dreamlinert használja interkontinentális járatain. Összesen 13 darab Boeing 787-9 Dreamliner-rel büszkélkednek. Ez a típusú gép üzemanyag-fogyasztás szempontjából nagyon hatékony, ezért virág neveket kaptak. A flottában van például napraforgó, szegfű, levendula, tulipán is.

Hogyan foglalhatok ülőhelyet?

Mindegy, hogy melyik check-in módot választod (megjegyezzük, hogy a KLM esetében a check-in során ingyenesen választhatod ki ülésed). Ezt a lépést megteheted online, a reptéren az önkiszolgáló pultoknál vagy klasszikus check-in ablakok is rendelkezésre állnak.

A KLM/Air France jegy alapára 1 db 55x35x25 cm méretű kézipoggyászt tartalmaz, amelyhez egy további személyes tárgyat is felvihetsz a fedélzetre maximum 40x30x15 cm méretben, például kézitáskát vagy laptoptáskát. A teljes tömeg nem haladhatja meg a 12 kg-ot.

Rengeteg hely, étel és ital még Amszterdam felé vezető úton is

Az európai célállomásokra induló járatok turista osztályú ülései ugyanolyan ergonomikusak, mint a hosszú távú járatokon. A különbség az, hogy a lábaknak néhány centiméterrel kisebb (76 cm) hely jut.

A Budapestről Amszterdamba tartó járaton ízletes harapnivalókat és frissítőket kaphatsz, különféle alkoholmentes (köztük kávé és tea) és alkoholos (sör és bor) italok formájában.

Amszterdamból Amerikába egy kicsivel még kényelmesebben repülhetsz. A fedélzeten egy puha takaró és egy kényelmes párna fogadja az utasokat, az ergonomikus ülések állítható fejtámlával vannak ellátva. A fejtámla állítható, mindkét oldalon hajlítható, így a középen ülők is pihenhetnek. A lábtér 79 cm-es (standard), az ülések 12,5 cm-ig le is hajthatók. A fejtámla mindkét oldala hajlítható. A KLM turistaosztály 3-3-3 elrendezésű a turista osztáylon.

https://youtube.com/watch?v=KPp8BFEnkaQ%3Ffeature%3Doembed
  • standard lábtér (79 cm / 31 hüvelyk)
  • 12,5 cm-rel hajtható ülés
  • ergonomikus kialakítású ülések, állítható fejtámlával
  • 9-11 hüvelykes kijelző és kiváló multimédiás rendszer
  • ingyenes ülésválasztás a check-in során
  • egy üveg víz, oshibari és egy fejhallgató

Ha Európán túl utazol turistán, meleg ételeket és különféle italokat fogyaszthatsz. A főétel mellé salátát és desszertet is kapsz, az apró falatoknak köszönhetően ezek között a fogások között sem maradsz éhes. Különféle italokat is felszolgálnak – alkoholos (sör és bor) és alkoholmentes (beleértve a kávét és a teát is).

A fedélzeti szórakoztató rendszer 200 filmet, különféle zenei albumokat és játékokat tartalmaz, a legkisebbeket gyermekcsatorna várja. Ez az ajánlat minden hónapban megújul. A legtöbb járaton az utasok saját interaktív képernyőjükön szórakoztathatják magukat. Ezen az oldalon 3 nappal az indulás előtt ellenőrizheted, hogy elérhető-e a WiFi a fedélzeten.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top