Connect with us

Hírek

Kína három év korlátozás után teljesen megnyílik a turisták előtt

Kína három év korlátozás után teljesen megnyílik a turisták előtt

Három évnyi határkorlátozás után Kína teljesen megnyílik a külföldi látogatók – köztük a turisták – előtt is. 2023. március 15-től, szerdától az ország teljes mértékben újraindítja a vízumok valamennyi kategóriájának kiadását külföldiek számára. Szintén jó hír, hogy a tranzitszabályok enyhülnek, és egyszerűbben utazhatunk Kínán keresztül Délkelet-Ázsia népszerű úti céljaira.

Várjuk a teljes nyitásról szóló hírek hivatalos megerősítését – mivel egyes weboldalak továbbra is negatív covid teszt szükségességét írják az országba való belépés előtt. Cikkünket hamarosan frissítjük.

Kína újra nyit

Azok az utazók, akik több évre szóló vízummal rendelkeznek (kiállítás dátuma: 2020. március 28-a előtt) , amikor Kína lezárta határait a legtöbb külföldi látogató előtt annak érdekében, hogy a Covid-19 terjedését lelassítsák az országban –, lejártáig használhatják azt – ez áll a közleményben.

A kínai hatóságok a múlt hónapban „jelentős és döntő győzelmet” hirdettek az országot elsöprő koronavírus-járvány elleni küzdelemben, miután Peking „nulla-Covid” politikája tavaly év végén hirtelen lazult.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top