Connect with us

Hírek

KFC a fedélzeten: a British Airways csirkeszárnyat szolgált fel utasainak

KFC a fedélzeten: a British Airways csirkeszárnyat szolgált fel utasainak

A British Airways egyik, a karibi Turks- és Caicos-szigetekről a londoni Heathrow repülőtérre tartó járatának személyzetének július 23-án szokatlan helyzettel kellett megbirkóznia. A helyi repülőtéren meghibásodott hűtőrendszer miatt hiányt szenvedtek a fedélzeten lévő élelmiszerekből, ezért a brit légitársaság úgy döntött, hogy a maga módján oldja meg a problémát. A 12 órás repülés alatt a népszerű gyorsétterem, a KFC finomságait szolgálták fel a Boeing 777-es fedélzetén.

Kép forrása: Shutterstock, jgolby

A fedélzeti menü több vödör csirkeszárnyból állt, amelyet az utasok között osztottak szét.

„Mivel a repülőtéren korlátozott lehetőségek álltak rendelkezésre, csapatunk a lehető legjobb megoldást találta ki az utasok ellátására” – áll a légitársaság közleményében. „Elnézést kérünk utasainktól, amiért nem tudtunk hagyományos ételeket biztosítani, hanem csak KFC gyorséttermet” – közölte a British Airways.

A borítókép forrása: Shutterstock, Ceri Breeze, kollázs – People Magazine

Cikk forrása: One mile at time, Usa today travel


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top