Connect with us

Király repjegyek

Kenya bakancslistás? Váltsd valóra álmod és foglald le repjegyed 169 900 Ft-ért (Budapestről)

Kenya bakancslistás? Váltsd valóra álmod és foglald le repjegyed 169 900 Ft-ért (Budapestről)

Már régi álmod egy igazi szafari? Afrika hatalmas és rendkívül változatos kontinens, tele van lenyűgöző kultúrákkal, drámai tájakkal és rendkívüli állatokkal – tálcán kínálja a világ egyik legcsodálatosabb utazási élményét. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy Nairobiba már 107 900 Ft-ért tudsz foglalni, úgyhogy nem érdemes sokáig várni!

Akciós repülőjegy Kenyába:

  • Honnan? Budapestről
  • Kivel? Az EgyptAir légitársasággal
  • Mikor? májusban
  • Mit tartalmaz? Retúr repülőjegy, minden repülőtéri illeték, 23 kg poggyász

Mit érdemes csinálni, látni és megtapasztalni Kenyában?

Nairobi történelmét, Kenyát és törzseinek kultúráját számos múzeum, köztük a Nemzeti Múzeum meglátogatásával ismerheted meg. Alig néhány kilométerre a felhőkarcolókatól található Kenya első nemzeti parkja, a Nairobi Nemzeti Park. Legveszélyeztetettebb lakója az orrszarvú, de találkozhatsz oroszlánokkal, gazellákkal, zsiráfokkal és zebrákkal, varacskos disznókkal, struccokkal és madarak ezreivel is. Hatalmas élmény, az már biztos. Itt gondozzák a szüleiket elvesztett elefántbébiket, és találsz egy zsiráfközpontot is, ahol meg is etetheted a zsiráfokat.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top