Connect with us

Hírek

Júniustól naponta fog repülni az Emirates Dubaj és Budapest között

Júniustól naponta fog repülni az Emirates Dubaj és Budapest között

A dubaji székhelyű Emirates naponta fog közlekedni Dubaj és Budapest között, ezzel heti hét alkalomra emeli járatait. A légitársaság közel harmadával bővíti járatkapacitását a teljes hálózatán, de a nyár közeledtével további bővítést jelentett be.

Jónius elsejétől Budapest irányába is bővíti járatait az Emirates. Így heti hét alkalommal utazhatnak a magyar utasok Dubajba. A távot tripla hetesekkel repülik.

A fedélzeten magyar utaskísérők fogadják az utasokat, akik akár magyar nyelvű tartalmakkal is elüthetik az időt. Ahogy azt mér említettük, a bővítés nemcsak Magyarországot érinti, hanem számos egzotikus úti célt is, köztük Bankgokba, Pekingbe, Hongkongba, Kuala Lumpurba és Tokióba is növeli járatai számát a légitársaság, de akik Ausztráliába, Új-Zélandra vagy Afrikába repülnek, azok is nagyobb járatválasztékból válogathatnak.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top