Connect with us

Király repjegyek

Japán Budapestről 46 kg poggyásszal 229 900 Ft-tól (2 úti cél)

Japán Budapestről 46 kg poggyásszal 229 900 Ft-tól (2 úti cél)

Ha mindig is érdekelt a felkelő nap országa, akkor ez az ajánlat tetszeni fog. A Shanghai Airlines-szal és China Eastern Airlines-szal akciós áron foglalhatsz Budapestről indulva Japánba. Kedvezményesen Tokióba és Okinawába tudsz foglalni. Az ár tartalmaz még 2 db feladott poggyászt (összesen 46 kg) és egy kényelmes átszállást Sanghajban.

Shanghai Airlines repjegyek Japánba:

De miért ajánljuk Tokiót?

Látogasd meg a Szenszódzsi templomot

A Szenszódzsi (Senso-ji) buddhista templom Aszakuszában, Tokió egyik leghagyományosabb negyedében található, s kétségkívül a város egyik legszebb látnivalója. A templomot Kannon-nak, az együttérzés buddhista istennőjének szentelték és i.sz. 645-ben építették. Annak ellenére, hogy többször is átépítésre került, a mai napig megőrzi eredeti megjelenését.

Élvezd a természet és a művészet keverékét a Meidzsi-szentélyben

A Meidzsi császárnak és feleségének, Shoken császárnőnek szentelt csodálatos Meidzsi-szentély (Meiji Jingú) építése 1926-ban fejeződött be. Bár az eredeti építmény a második világháború során megsemmisült, 1958-ban újjáépítették, s ez továbbra is Tokió egyik legfontosabb vallási helyszíne. Egy 175 hektáros örökzöld erdő veszi körül, valamint egy „kívánságfa”, amelyre a látogatók felakaszthatják legmélyebb kívánságaikat.

Fedezd fel a Sindzsuku Gjoen parkot

Sétálj át Tokió egyik legtörténelmibb földterületén, a Sindzsuku Gjoen parkon. Korábban a Naito család lakhelye volt az Edo-korszakban (17.-19. század), majd a császári családhoz került. Ma az egyik legszebb nemzeti kert japánban, amelyet 1949-ben nyitottak meg.

Okinawa, egzotika Japánban

Okinawa, Japán déli részén található egy sziget és prefektúra, amely rendkívül vonzó úti cél lehet számos okból. Itt van néhány indok, amiért érdemes Okinawába utazni:

Gyönyörű természeti környezet: Okinawa híres a káprázatosan szép strandjairól, kristálytiszta vízéről és lenyűgöző korallzátonyairól. A szigetek gyönyörű tájakat, sziklákat, barlangokat és dús trópusi erdőket kínálnak.

Okinawa számos történelmi látnivalót kínál, köztük a II. világháborúban zajlott híres Okinawa-i csata helyszíneit és az UNESCO által világörökségi helyszínné nyilvánított Shuri kastélyt. Ezeknek a helyeknek köszönhetően megismerhetjük Okinawa történelmi és katonai hátterét.

Okinawa híres az „Okinawa-hozzáállásról” is, amely egy olyan életmódot jelöl, amely hosszabb és egészségesebb életet eredményez. Okinawa az egyik legmagasabb várható élettartammal rendelkező terület a világon, a helyiek étrendje leginkább halakból, tenger gyümölcseiből, gyümölcsökből és zöldségekből áll.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top