Connect with us

Hírek

Így repülhetsz kényelmesen az 5* China Airlines-szal Bécsből (BEMUTATÓ)

Így repülhetsz kényelmesen az 5* China Airlines-szal Bécsből (BEMUTATÓ)

Az ötcsillagos tajvani China Airlines légitársaság egy teljes körútra invitált minket, és megnézhettük a gyönyörű Airbus A350-sét. A hagyományos reggeli indulás előtt Bécsből Ázsiába mi már mindent láttunk – a pilótafülkétől a legénység alvási helyéig. Az utasok egy szuper business osztályra, egy nagyon érdekes prémium turistaosztályú termékre produktumra, ahol igazán érezhető és látható a különbség a hagyományos Economy-hoz képest. De maga a turistaosztály sem okoz csalódást. A gép belseje pazar elemekkel díszített, az utastér pedig nagyon kellemesnek, világosnak tűnik, elegendő hellyel a hosszú repülésekhez.

Az öt csillagot ki kell érdemelni

Tajvan legnagyobb légitársasága, a China Airlines bázisa a Chaoyuan nemzetközi repülőtéren található. Hivatalosan 5 csillagos légitársaságnak hívják, ami remek kezdetet és még jobb utazási minőséget jósol.

A turista osztálya keleties dizájnjával, bőséges lábterével, HD kijelzős intelligens multimédiás rendszerével és nagyon ízletes menüjével fogja elnyerni tetszésed.

A turista osztály az arany standardot kínálja

Ha turista osztályon repülsz a China Airlines légitársasággal, válassz ablak melletti ülést. Ha éjszaka utazol, értékelni fogod a kis extra helyet és a stratégiailag elhelyezett üléstámaszt (vagyis a lábtámaszt) – ez érdekes különbséget jelent a többi üléshez képest. 3-3-3 elrendezésben ülni kényelmes, az egyes ülések pedig elegendő helyet biztosítanak a lábaknak és a térdeknek. Az ülések természetesen USB-aljzattal vannak ellátva.

Amennyiben multimédiás szórakoztatásról van szó, a lehetőségek nagyon jók. Számos nyugati, tajvani filmet és sorozatot is nézhetsz utazásod során. A China Airlines egyes gépei Wi-Fi-vel is fel vannak szerelve, de az utasoknak fizetniük kell ezért a szolgáltatásért.

A fedélzeten felszolgált ételeknek minden hosszú távú repülés kedvenc része kell hogy legyen, és a délkelet-ázsiai vagy ausztráliai utazások esetében ez kétszeresen igaz. A China Airlinesnál több teljes étkezésre is számíthatsz. Természetesen ázsiai finomságok, alkoholos és alkoholmentes italok is kaphatók.

Ha például Balira utazol, akkor Bécsből Tajpejbe az Airbus A350-essel, Tajpejből Denpasarba pedig a népszerű tripla hetessel repülhetsz. A China Airlines nagyon jó összeköttetéseket kínál Ausztráliába és Új-Zélandba is.

Sok poggyász, kényelmes átszállások és kiváló árak a főszezonban. Válaszd az 5*-os tajvani China Airlines légitársaságot, és repülj kényelmesen és remek fedélzeti ellátással Délkelet-Ázsiába. Olyan úti célokra foglalhatsz, mint Bali, a Fülöp-szigetek, Vietnam, Malajzia, Japán, Ausztrália vagy akár Thaiföld.

China Airlines repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top