Connect with us

Utazások

Ettől eldobod az agyad! -10 000 Ft repjegyes utazásodból!

Ettől eldobod az agyad! -10 000 Ft repjegyes utazásodból!

Utazni mindenki szeret, de olcsón utazni még többen. Ezért, ha a megfelelő pillanatra vártál, akkor eljött a te időd. Szeretnél kiesni egy picit otthonról, kipihenni a hosszú hetek fáradalmát, városnézésre támadt kedved? Mit szólnál egy gyönyörű történelmi sétára Rómában, egy kellemes nyaralásra Máltán vagy vásárolgatásra Dubajba? Repülőjegyes utazásokat Barcelonatól egészen a Abu Dhabiig találsz. 

Hogyan tudod felhasználni a kódot?

  1. Válaszd ki az utazásod, a megfelelő dátumot, stb.
  2. Töltsd ki a személyes adataidra vonatkozó felületet
  3. Majd a Fizetés lépésben, a kedvezményes kupon mezőbe add meg a HALLOWEEN kódot
  4. Ezután automatikusan levonjuk a 10 000 forintos kedvezményt a megrendelés árából

Az akciós kupon csak a repjegyeket is tartalmazó utazásokra érvényes.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top