Connect with us

Király repjegyek

EZT SAS-old: USA Bécsből most 164 900 Ft-tól! Az ár tartalmazza a nagy poggyászt is

EZT SAS-old: USA Bécsből most 164 900 Ft-tól! Az ár tartalmazza a nagy poggyászt is

Miami, New York, L.A., San Francisco. A te gondolataid is elkalandoznak ezen úti célok hallatán? És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a SAS skandináv légitársasággal, 23 kg feladott poggyásszal és kiváló szórakoztató rendszerrel repülhetsz Amerikába? A repülőjegyek ára 164 900 Ft-tól kezdődik, amit nem nagyon látunk mostanság, ezért nem árt belehúzni és foglalni.

Foglaljó 2023 októbere és 2024 februárja között. A turista osztályú repjegy ára a 23 kg-os feladott poggyászon kívül, fedélzeti ellátást és multimédiás szórakoztató rendszert is tartalmaz, sok filmmel, zenével és játékkal. A gyerekek több tucat meséből válogathatnak. Díj ellenében a légitársaság WIFI kapcsolatot is biztosít a fedélzeten.

Akciós SAS repülőjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top