Connect with us

Hírek

2024 szeptemer 3.-tól Madagaszkárra indt járatot az Emirates

2024 szeptemer 3.-tól Madagaszkárra indt járatot az Emirates

A dubaji légitársaság 2024. szeptember 3-tól fog repülni a madagaszkári Antananarivóba. Az Emirates hetente 4 járatot fog üzemeltetni Dubaj és Antananarivo (TNR) között Mahén, a Seychelle-szigeteken (SEZ) keresztül kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap. Azok az utasok, akik két egzotikus nyaralást szeretnének egyesíteni, kényelmesen és stílusosan repülhetnek a Seychelle-szigetek és Madagaszkár között.

Madagaszkár – új úti cél az Emirates kínálatában

Az EK707-es járat reggel 8:55-kor indul Dubajból a Seychelle-szigetekre, 13:35-kor érkezik Mahe-ra, és tovább repül Antananarivóba, ahol 16:50-kor száll le. A visszaút (EK708) Antananarivóból 18:35-kor indul és 22:20-kor érkezik Mahébe. Ezután a járat Mahéból 23:50-kor indul Dubajba, ahol másnap 04:20-kor száll le.

Az útvonalat Boeing 777-300ER teljesítik majd.

Emirates repjegyek Madagaszkárra:

Programok Madagaszkáron

  1. Avenue of the Baobabs: Ez az ikonikus hely Madagaszkár nyugati részén található, és lenyűgöző látványt nyújt a hatalmas majomkenyérfákkal, amelyek a táj egyik legmeghatározóbb elemei.
  2. Isalo Nemzeti Park: Ez a park hatalmas kiterjedésű és változatos vidékkel rendelkezik, amelyek között sziklák, vízesések és kanyonok találhatók. Ideális hely túrázáshoz és természetjárásra.
  3. Ranomafana Nemzeti Park: Egy másik lenyűgöző nemzeti park, amely gazdag élővilággal büszkélkedhet, köztük sok endemikus fajjal, mint például a lemurok.
  4. Andasibe-Mantadia Nemzeti Park: Itt él az ikonikus indri, a világ legnagyobb lemuru faja. A parkban gyönyörű esőerdők, vízesések és egyéb természeti látnivalók találhatók.
  5. Nosy Be-sziget: Ez a sziget Madagaszkár északnyugati partjainál található, és egy igazi trópusi paradicsom, gyönyörű strandokkal és búvárkodási lehetőségekkel.
  6. Antananarivo: Madagaszkár fővárosa gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Érdemes meglátogatni a királyi palotát, a Rova erődítményt, valamint a helyi piacokat és műemlékeket.
  7. Madagaszkári királyi sírok: A sziget északi részén, Antsiranana közelében találhatók ezek a különleges sírok, melyek lenyűgöző sziklaalakzatokban vannak kifaragva.

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top