Connect with us

Király repjegyek

Az Air China Dreamliner-re vált mindkét budapesti útvonalán

Az Air China Dreamliner-re vált mindkét budapesti útvonalán

Az Air China kiváló akciós repjegyekkel rukkolt elő, aminek sok magyar turista is megörült. A légitársaság további nagyszerű hírekkel szolgál. Mindkét Budapestről Kínába közlekedő vonalán új Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépekre vált. A bécsi Schwechat repülőtérről induló összeköttetést is modernizálják, ahol egy Airbus A350-es is helyet kap. Az utasok így Kínán keresztül napjaink legmodernebb kereskedelmi repülőgépeivel utazhatnak egzotikus úti célokba. Ez azt is jelenti, hogy a kínai légitársaság ezentúl az egyre népszerűbb prémium turistaosztályt kínálhatják majd ezeken az útvonalakon. Ha olyan érdekes árakat kínálnak, mint a turistaosztályon, már ebben a téli szezonban is van mire számítani.

Air China: Budapestről csak Dreamlinerrel

Első járat: 2023. október 30-tól a CA 719-es járat helyi idő szerint 02:55-kor indul Pekingből és 06:40-kor érkezik Budapestre. Ezután a CA 720-as járat indul, és másnap hajnali 4:55-kor érkezik Pekingbe.

Második járat: A Chungking – Budapest útvonalon heti egy járat marad a téli menetrendben, szerdánként közlekedik majd. 2023. november 1-től a CA 435-ös járat helyi idő szerint 2:35-kor indul a kínai Chungkingból, és 7:00-kor érkezik Budapestre. Majd délben indul a CA 436-os járat a kínai városba, ahol másnap 5:20-kor száll le.

Mindkét útvonalon az Airbus A330-200-asokat Boeing 787-9 Dreamlinerek váltják fel, a jegyek már foglalhatók.

Újdonság: Prémium turista osztály

Az Air China 787-9-es Boeing repülőgépe 293 utas szállítására alkalmas háromosztályos konfigurációban. Business osztályon 30 fő foglalhat helyet 2-2-2-2 elrendezésben, amelyek teljesen vízszintes ággyá alakíthatók. Az új prémium turista osztályon 34 utas utazhat, turistán pedig 229 utas szállítására alkalmas.

Air China repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top