Connect with us

Király repjegyek

Austrian Airlines repjegyek Bécsből Európa szémos szegletébe, most 34 900 Ft-tól

Austrian Airlines repjegyek Bécsből Európa szémos szegletébe, most 34 900 Ft-tól

Járd be Európa legjobb városait az Austrian Airlines Bécsből. A légitársaság több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a légiközlekedés területén. Az alapítása 1957-re nyúlik vissza, és azóta megbízható és professzionális légitársaságként tarták számon. Az osztrák légitársaság számos európai úti célt szolgál ki. Rendszeresen közlekednek a kontinens legfontosabb városaiba és repülőtereire, így könnyen megtalálhatod a kívánt úti célnak megfelelő járatot.

Akciós Austrian Airlines repjegyek:

Honnan? Bécsből

Mikor? Nyár, ősz, tél

Mit tartalmaz az ár: retúr repjegy, minden reptőri illetékkel és 8 kg-os kézipoggyásszal az árban.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top