Connect with us

Király repjegyek

Visszatértek az olcsó repjegyek Ázsiába: repülj Budapestről az Air China-val 174 900 Ft-tól

Visszatértek az olcsó repjegyek Ázsiába: repülj Budapestről az Air China-val 174 900 Ft-tól

A magyar turisták kedvenc légitársaságai gőzerővel és kiváló árakkal tér vissza Budapestre. Az Air China hetente kétszer repül Budapestről, olcsó és népszerű járatokat kínál Ázsiába Pekingen keresztül. És most 174 900 Ft-tól foglalhatod le repjegyed Ázsia legjobb úti céljaiba, köztük Taiwanba, Bangkokba, Vietnámba, Japánba, a Fülöp-szigetekre, Hong Kongba és más érdekes ázsiai metropoliszokba is. A repjegy ára természetesen tartalmazza a 23 kg fedélzeti poggyászt és a fedélzeti ellátást is.

Air China repülőjegyek:

Mit jelent a magyarok számára az Air China visszatérése?

Szuperolcsó áron utazhatunk Délkelet-Ázsia népszerű úti céljaira, Pekingen keresztül is.

Milyen az Air China-val repülni?

A légitársaság nagyon jó ár / minőség szerint. Minden utas saját multimédiás szórakoztató rendszerrel rendelkezik, ergonomikus ülések, finom ételek és italok kerülnek felszolgálásra a repülés során, valamint 23 kg poggyász is benne van a jegy árában.

A légitársaságot hivatalosan 1988-ban alapították. Az Air China Kína nemzeti vállalataként van bejegyezve pekingi székhellyel, és 2007 óta a Star Alliance tagja. Az Air China azon kevés kínai légitársaságok egyike, amelyek Ázsiába, Ausztráliába, Európába, Észak- és Dél-Amerikába repülnek. A légitársaság logóján egy Phoenix madár látható, amelyről a légitársaság PhoenixMiles programját nevezték el.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top