Connect with us

Hírek

A Qatar Airways új prémium várót nyitott Dohában: Dior Spa és Louis Vitton kávézó is a része

A Qatar Airways új prémium várót nyitott Dohában: Dior Spa és Louis Vitton kávézó is a része

Ezen a héten a Qatar Airways egy vadonatúj várót, az Al Mourjan The Gardent nyitotta meg dohai bázisán, amely olyan exkluzív relaxációs részleteket foglal magában, mint a Dior Spa és a Louis Vuitton kávézó.

Még nagyobb kényelem

Az új váró felszereltsége: edzőterem, zuhanyzók, fürdők, à la carte étterem, valamint önkiszolgáló büfé. Felár ellenében igénybe vehető a Dior márkájú gyógyfürdő és a Louis Vuitton kávézó is.

Fontos tény, hogy a váró biztosítja az utasok befogadóképességének növelését forgalmas időkben – éjféltől hajnali háromig és reggel héttől kilencig.

Kép forrása: Shutterstock, EQRoy

Mint egy oázisban

Az új Al Mourjan The Garden Lounge 7400 négyzetméteren terül el, és 707 férőhelyes, így valamivel kisebb, mint a jelenlegi Al Mourjan South Lounge, amely körülbelül 900 vendég befogadására alkalmas. Az új D és E terminál között található, délre a repülőtér fő részétől, ahol az ikonikus mackó és a bevásárlónegyed található, és egy vonatrendszer köti össze.

A váró a The Orchardban található, amely szinte a szingapúri Jewel Changi repülőtér mása. Itt az utasok megcsodálhatják a 6000 négyzetméteres új, gyönyörű kertet, amelyben több mint 300 fa és 25 000 növényfaj található a világ erdeiből.

Kép forrása: Qatar Airways

Étel és ital lehetőségek

Étkezés szempontjából a váró nyugati és keleti szárnyra oszlik. A keleti szárnyban találhatók a fő éttermek, ahol az utasok hideg-meleg büféből választhatnak. Lehetőség van à la carte étkezésre is.

Kép forrása: Shutterstock, gnoparus

Együttműködés világmárkákkal

Az új Al Mourjan lounge két együttműködéssel is büszkélkedhet a Dior és a Louis Vuitton márkákkal, egy gyögyfürdőrészleg és egy kávézó formájában, de ezek a szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.

Kép forrása: Shutterstock, EQRoy

Belépés feltételei:

Az Al Mourjan Airport Lounge csak azok számára érhető el, akik a Qatar Airways vagy a Oneworld légitársasággal első vagy üzleti osztályon repülnek.

Cikk forrása: Mainly milesOne mile at timeQatar Airways

Borítókép forrása: Shutterstock, Miguel Lagoa


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top