Connect with us

Hírek

A Liszt Ferenc Repülőtér a legjobb Európában

A Liszt Ferenc Repülőtér a legjobb Európában

A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (Airports Council International, ACI) idén Helsinki és Alicante mellett a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgáltatásait helyezte az európai, 15 és 25 millió közötti utast kiszolgáló repülőterek listájának első helyére. Azaz legjobbak lettünk.

Közel 4 éve zajlik a Budapest Airport fejlesztése. Az ebbe a folyamatba 2019 óta befektetett 100 milliárd forint kifizetődni látszik, ennek bizonyítéka az egyik legrangosabb elismerés, melyet egy repülőtér kaphat. A 15 és 25 millió közötti utast kiszolgáló európai kategóriában ugyanis az első helyre került az ACI felmérései szerint.

Ez a rangsorolás évente zajlik, és a repterek minőségének szintjelzője maguknak az utasoknak a véleménye. Az elégedettségük mértékét 30 teljesítménymutató alapján veszik számba, melyek az egész ottlétükre terjednek ki (érkezéstől a járat indulásáig). Ezek a személyes élmények kiemelkedően pozitívak voltak az egész év folyamán.

Forrás: Airportal.hu

Fényképek forrása: Shutterstock


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
To Top