Connect with us

Hírek

A China Southern Airlines közvetlen járatot indít Kanton és Budapest között

A China Southern Airlines közvetlen járatot indít Kanton és Budapest között

Újabb kínai légitársaság nyitott közvetlen járatot Budapestre, júniustól heti négyszer repülhetünk Kantonba (Guangzhou) a China Southern Airlines fedélzetén. A járatok kedd, csütörtök, péntek, szombat napokon közlekednek majd.

A tervezett menetrend:

  • CZ649 CAN-BUD 00:50-07:20
  • CZ650 BUD-CAN 13:00-05:50 érkezés másnap

Kanton (Guangzhou), Kína harmadik legnagyobb városa és egyike a legfontosabb gazdasági központoknak az ország déli részén. Az ország keleti partján fekszik, a Pearl River deltájában. Kanton híres történelmi múltjáról és gazdag kulturális örökségéről. A városban található a Kínai Export-Import Vásár (Canton Fair), ami az egyik legnagyobb kereskedelmi kiállítás a világon. Gazdasági és kereskedelmi szempontból kiemelkedő jelentősége mellett Guangzhou büszkélkedhet modern felhőkarcolóival, lenyűgöző templomaival és hagyományos piacaival.

Röviden a légitársaságról

A China Southern Airlines kínai székhellyel rendelkező, az ország legnagyobb légitársaságaként és a világ hatodik legnagyobb légitársaságaként ismert vállalat. Alapítása 1988-ra nyúlik vissza, és azóta folyamatosan növekszik és fejlődik. A légitársaság központja Kantonban (Guangzhou), Kína egyik legnagyobb városában található.

A China Southern Airlines globális szinten kínál repülőjáratokat a legfontosabb kínai városok és számos nemzetközi célállomás között. A vállalat hálózata átfogja Ázsiát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Afrikát is, így lehetővé téve az utazók számára a széleskörű célállomások közötti kapcsolódást.

A légitársaság modern flottával rendelkezik, amely magában foglalja a legkorszerűbb repülőgépeket, például az Airbus A380-at és A350-est, valamint a Boeing 787 Dreamlinert és a 777-est. Ezáltal a China Southern a kényelmes utazást kínál utasainak.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top