Connect with us

Magazin

Miért is érdemes regisztrálni az Airbnb-n és hogyan működik?

A manapság már híres Airbnb kezdetei 2008-ra néznek vissza. Amikor is két tervező, akik sok fölösleges térrel rendelkeztek, úgy döntöttek, hogy elszállásolnak 3 turistát pár napra. Mára milliókra nőtt az aktív felhasználók száma és egyre többen nyitnak saját fiókot az oldalon, segítve az utazás szerelmeseit, vagy olcsó szállást keresve. Olvasd el a cikkünket, tudj meg többet te is az Airbnb-ről.

Prečo sa zaregistrovať na Airbnb a ako to funguje

Profilok, amelyek alapján döntesz

Sehol a világon nem találsz két egyforma házigazdát, ahogyan turistát sem. A regisztrált felhasználók többet tudhatnak meg a másik félről a személyes profilok segítségével. A felek jobban megismerhetik egymást még az utazás előtt. Az Airbnb-n nem nyilvános adatok közé tartoznak a teljes név és egyéb személyes adatok, így a közösség tagjai biztosak lehetnek benne, hogy személyes adataik teljes biztonságban vannak.

Prečo sa zaregistrovať na Airbnb a ako to funguje

Listák, adatok, vélemények

Padlásszobáktól, egészen azokon át, amelyek egy kastély részei, minden Airbnb lista egyedülállónak mondható. Találhatsz házakat, lakásokat, saját szobát, de akár olyat is, amin osztoznod kell. A házigazdák részletesen leírják  helységet, így megtudhatod, mire számíthatsz érkezésedkor, mikor foglalhatod le a szobát, az indulást és természetesen a korábbi vendégek véleményeit is elolvashatod.Prečo sa zaregistrovať na Airbnb a ako to funguje

A házigazdák csoportjai közös találkozókon

Az Airbnb tagok közösségei kapcsolatban maradhatnak az online fórumokon és az élő találkozók során. Pontosabban, a csoportok lehetőséget kínálnak az embereknek, írhatnak az interneten keresztül, történeteket osztathatnak meg, betekintést engednek és tanácsadást is tartanak. A házigazdák és a vendégek is egyaránt használják ezeket a csoportokat, hogy megtalálják a hasonló gondolkodású embereket saját városaikban vagy más utazókat az egész világról.

Prečo sa zaregistrovať na Airbnb a ako to funguje

Bízhatunk ebben a szolgáltatásban?

Mindazok, akik regisztráltak az Airbnb-n használnak egy úgynevezett ellenőrzött ID-t, amely tartalmaz egy fotót, e-mail címet vagy telefonszámot. A vendégek és a házigazdák hírnevüket a mások által írt vélemény alapján építik. Kommunikáció a házigazda és a vendég között csak az oldalon található meg. Az egyes személyek elérhetősége privát marad, mindaddig, amíg meg nem erősíti a foglalást. Ha valamilyen okból kényelmetlenül éreznéd magad, akkor ne habozz, és fordulj a szolgáltatóhoz.

Hogyan fizethetek szállásért?

A fizetési rendszer több valutát és több fizetési módot támogat. Abban a pillanatban kerül a fizetésre, ha lefoglalod azt a helyet, amit kiválasztottál. A házigazda a vendégek érkezése és elszállása után 24 órával később kapja meg a pénzt. Az Airbnb fizetési rendszere kötelező, és biztosítja, hogy a két fél védett a feltételek, lemondási feltételek által, továbbá kártérítést és egyéb garanciákat is biztosít. Minden tranzakció automatikusan tartalmazza a szolgáltatási díjat.

Prečo sa zaregistrovať na Airbnb a ako to funguje


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top