Connect with us

Király repjegyek

Pár forintos utazások Európa legszebb városaiba

Szeretnél ellátogatni Európa legszebb városaiba és a megfelelő pillanatra vártál? Akkor eljött a te időd. Ebben a cikkben hat szuper áron lévő repjegyet találsz olyan városokba, mint London, Róma, Pisa, Párizs, Barcelona és Athén. Nem tudod, melyik mellett tedd le a voksod? Mi segítünk, hiszen minden városnál találsz egy rövid útbaigazítást, hogy mit érdemes megnézni. Ezért olvass tovább, kezdj csomagolni és indulhat városnézés.

Budapest – Róma – Budapest

➡️most 15.809 Ft-tól

Példa dátumok (legolcsóbbtól) : január 31. – február 5., január 24.-25., január 10.-15.,

roma1

Rómába mindegy mikor utazunk a tél nagyon enyhe, helyenként csapadékos, de azok, akik nem szeretik a forró nyarakat kellemes időt tölthetnek el az Örök Városban. Ha Róma mellett tetted le a voksod mindenképp látogass el a Colosseumhoz, Trevi kúthoz, Szent Péter bazilika és a Szent Péter tér is kötelező. Továbbá érdemes még megnézni a Spanyol lépcsőt, amely Róma legelegánsabb közterén a híres Piazza di Spagnan található. De Róma legfontosabb tere a Capitolium tér is megér egy misét. A látnivalókat sorolhatnánk egészen reggelig, de egy kicsit kitérünk a gasztronómiához. Az olaszok méltán híresek a finom ételeikről, így szinte mindenütt hangulatos éttermek és kávézók fogadnak majd.

Budapest – London – Budapest

➡️ most 15.832 Ft-tól

Példa dátumok (legolcsóbbtól) : február 9.-14., január 17.-22., január 24.-29.

london-london-eye

A mérsékelt övben található Londonban gyakoriak a csapadékok, ámbár nem kell félni az időjárástól, hiszen csak szemerkél az eső. London tele van látnivalókkal, legyünk a történelem vagy a szórakozás, akár az evés szerelmesei. Itt mindenre lehetőségünk van. Ha itt járunk, mindenképp látogassunk el a London Eye-ra ahonnan kilátás nyílik az egész városba, vagy a Shard felhőkarcolóba, ahol a szabad kilátóból még többet láthatunk. Figyelmedbe ajánljuk a parlamentet, Big Bent, Westminster Apátságot, St. James parkot, de ha már Londonban tartózkodsz ne hagyd ki a Madame Tussauds viaszmúzeumot sem. A vásárlás fanok kedvükre válogathatnak a különböző márkákból az Oxford Streeten vagy a Westfield áruházban!

Budapest – Párizs – Budapest

➡️ most 16.583 Ft-tól

Példa dátumok (legolcsóbbtól) : január 18.-22., január 24.-29., február 1.-5.,

parizs-kilatas-a-varosra

Sokan az állítják, hogy Párizs, New York, Tokió és Londonnal a világ négy legfontosabb városához tartozik. Gazdaságilag is fontos, bár a hölgyek körében inkább a divat fővárosaként jelenik meg. Remek borok, sajtok, croissantok na és persze rengeteg látnivaló. Az Eiffel-torony, Notre-Dame, Diadalív, Louvre és a Moulin Rouge csak egy pár, amit érdemes megnézni Párizsban. Azok közé a városok közé tartozik, amelyet látni kell télen és nyáron is, hiszen mindig hangulatos és varázslatos élményben leszünk részünk.

Budapest – Pisa – Budapest

➡️ most 13.498 Ft-tól

 Példa dátumok (legolcsóbbtól) : január 13.-16., január 20.-23., január 23.-27.

pisa-ferdetorony

Tegye mindenki a kezét a szívére és vallja be őszintén mi jut először eszébe, ha valaki megemlíti Pisa városát. A nagytöbbségnek a pisai Ferde Torony, bár ez csak egy a sok csodálatos látnivalóból. Pisat az Arno folyó szeli ketté és Toszkána egyik nagyvárosa közé tartozik. A Ferde Torony mellett még érdemes megnézni a Battistero azaz a keresztelőkápolnát, a Museo Opera del Duomo és a San Michele degli Scalzi-t is, ami szintén egy ferdetorony hiszen ez is az Arno folyó partján található és puha talajra épült.

Budapest – Barcelóna – Budapest

➡️ most 20.159 Ft-tól

 Példa dátumok (legolcsóbbtól) : január 18.-21., január 25.-29., január 30.-február 5.,

park-guell-barcelona

A La Sagrada Família és a Güell Park valószínűleg mindenkinek megvan, ám Barcelona sokkal több izgalmas élménnyel kecsegtet. Tudni illik, hogy Gaudi itt élt és alkotott, valamint itt található a híres FC Barcelona legendás stadionja is. Érdemes ellátogatni a Santa Maria del Mar gótikus templomba, Picasso Múzeumba, ahol a híres festő műveit nézheted meg, valamint a La Rambla is vár, ami a város leghíresebb sugárútja is.

Budapest – Athén – Budapest

➡️ most 21.565 Ft-tól

 Példa dátumok (legolcsóbbtól) : január 23.-29., január 16.-22., január 11.-15.,

akropolisz-athen

Ha igazi történelmi impulzusra vágysz, akkor Athén a te városod.  A város talán legfőbb látványossága itt a Szintagma téren található. Az Ismeretlen katona emlékmű előtti őrségváltás. A Nemzeti Kertben kellemes sétára van lehetőséged, hiszen ez egy hatalmas park zöld fákkal, pálmákkal és eldugott kis tavakkal. Ne hagyd ki a Nagy és Kis Metropolisz templomot sem, valamint a Handrianus könyvtárát sem és persze Zeusz templomának maradványait és Hadrianus diadalívét is látnod kell.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top