Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Repjegyes utazás Jordániába 82 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Repjegyes utazás Jordániába 82 900 Ft-tól

A titokzatos Jordánia rendkívül gazdag történelemmel, egyedülálló kulturális emlékekkel és lenyűgöző természeti kincsekkel büszkélkedhet. Az ország sokszínűsége egészen elképesztő – gondoljunk csak a rózsaszín sziklába faragott városra, Petrára, melyet a világ nyolcadik csodájaként tartanak számon; a Holt-tenger gyógyhatású vizére, a marsbéli tájra emlékeztető Wadi Rum sivatagra, vagy a Vörös-tenger partján fekvő búvárparadicsomra, Akabára. A helyi gasztronómia sem okoz csalódást, Jordánia ráadásul a világ legvendégszeretőbb országainak egyike. Ha egy kevésbé megszokott úti célra és kalandokkal teli utazásra vágysz, irány Jordánia!

Hol?

3*The Conroy Boutique, Amman, Jordánia

Mikor?

2023.1.19 – 2023.1.22 (Lásd a naptárt)

Az ár tartalmazza:

  • ​1 retúr turista osztályú repülőjegyet a Budapest – Amman – Budapest útvonalra
  • minden repülőtéri illetéket
  • 1 darab kézitáskát 40x25x20 cm maximális méretben
  • szállást a The Conroy Boutique (ex. Red Rose) 3* hotelben
  • büféreggelit
  • privát transzfert a repülőtér – hotel – repülőtér között

Információk a hotelről:

  • A hotelről: Ez a jó elhelyezkedésű, modern boutique hotel 24 órás recepcióvalconcierge szolgálattalbárralétteremmel és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel várja a vendégeket. A hotel recepcióján privát transzfer igényelhető az ország több nevezetességéhez is, a retúr transzfer irányárai: Amman – Holt-tenger kb. 60 JOD (kb. 24 000 HUF), Amman – Petra kb. 95 JOD (kb. 36 000 HUF), Amman – Wadi Rum kb. 105 JOD (kb. 42 000 HUF). A bejelentkezés 14:00-tól, a kijelentkezés 12:00-ig lehetséges. A szálláshely besorolása az adott ország minősítési rendszere szerint történik.
  • Elhelyezkedés: A hotel Amman nyugati részén, az Um Uthania utcában található, melynek közelében éttermek és bárok állnak rendelkezésre. Amman óvárosa autóval. kb 10 perc alatt elérhető, a repülőtér távolsága pedig kb. 19 km.
  • Szobák: A szobák (kb. 24 m2) légkondicionálóvalfűtéssel, műholdas TV-vel, széffeltea- és kávéfőzővelminihűtővel és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkeznek. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval. A megrendelésben szereplő személyek elszállásolása egy szobában történik.
  • Ellátás: Az ár büféreggelit tartalmaz.

Belépési feltételek:

2022. március 1-től negatív PCR teszt nélkül lehet beutazni az országba, és érkezéskor, a repülőtéren sem kell PCR tesztet elvégezni.

Minden utazónak (oltottságtól függetlenül) előre, a https://www.gateway2jordan.gov.jo/index.html honlapon kell regisztrálnia. A sikeres regisztrációt követően kapott QR-kódot indulás előtt és az érkezés során is ellenőrzik.

Rendelkezni kell COVID ellátás költségeit is fedező (magyar és/vagy angol nyelven kiállított) egészségbiztosítással.

Egyéb járványügyi korlátozás (negatív PCR teszt, oltási igazolás megléte, szájmaszk kötelező viselése) nincs érvényben.

*Az előbbi követelmények alól kivételek az 5 éves kor alatti gyermekek.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (6 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top