Connect with us

Király repjegyek

Ryanair: heti hét budapesti járat három görög szigetre

Ryanair: heti hét budapesti járat három görög szigetre

Új járatokat jelentett be Budapestről a Ryanair, az ír fapados júliustól három görög szigetre is repül majd. A tervek szerint heti két járatot indítanak majd Zakynthos szigetére, míg Korfura és a krétai Chaniára a tavalyinál is gyakrabban repülnek majd.

Új járatot jelentett be Budapestről a Ryanair légitársaság, júliustól hetente kétszer repül majd Zakynthos szigetére, de növeli a járatok számát Korfu és a Kréta északi részén lévő Hanía repülőterére is. E két utóbbi desztinációról szóló döntését a légitársaság az erős fogyasztói kereslettel indokolja. Korfura már heti kettő, Chaniára pedig heti három járatuk üzemel majd, ami mindkét desztináció esetében egy járattal több, mint a tavalyi nyári időszakban.

A légitársaság Budapest és Zakynthos közötti szezonális útvonalán hétfőn és pénteken repül majd július 1-től.

Ryanair

A Ryanair közleményében felhívta a figyelmet arra is, hogy a március 31-ig elvégzett foglalások esetén díjmentes változtatási lehetőséget kínál fel utasainak. A vállalat kereskedelmi igazgatója, Jason McGuinness ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy: „Mivel a koronavírussal kapcsolatos korlátozások rendszeresen változnak, a Ryanair lehetővé tette, hogy az említett foglalások esetében a repülős időpontját maximum két alkalommal ingyenesen lehet módosítani 2021. október 31-ig.”

(Forrás: Aiportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top