Connect with us

Hírek

Észtország 24 ország lakosainak engedélyezte a karantén nélküli belépést

Észtország 24 ország lakosainak engedélyezte a karantén nélküli belépést

Észtország június 1-től hivatalosan megnyitotta határait 24 európai országnak, köztük Magyarországnak is. Ezen országok látogatóinak nem kell karanténba vonulniuk az országba érkezéskor.

Az új szabályzat vonatkozik például Magyarországra, Szlovákiára, Cseh Köztársaságra, Lengyelországra és Ausztriára is. Észtország nyitva áll azon turisták számára, amelyeknél nem jelentkeznek az új koronavírus tünetei és az országba érkezés előtt legalább 24 napot a kiválasztott 24 ország egyikében töltöttek el.

Az Egyesült Királyság, Svédország, Belgium, Írország, Portugália, Málta és Spanyolország állampolgárai szintén ellátogathatnak az országba, de az érkezés után kötelező kéthetes karantén vár rájuk. A karantén elkerülésében a COVID-19 negatív teszt sem segít. Ezen országok listáját azonban rendszeresen frissítik, a területükön kialakult helyzettől függően.

A karantén betartását a rendőrség ellenőrzi, véletlenszerűen fogják kontrollálni a külföldieket. „Lépésről lépésre haladunk az utazási intézkedések enyhítésében.” – mondta Urmas Reinsalu észt külügyminiszter. „Jelenleg megnyitjuk az országot Európának. Nehéz megjósolni, hogy mikor fogadhatunk utasokat a világ minden tájáról, ez minden a vírus fejlődésén múlik. „


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top