Connect with us

Király repjegyek

Elromlott egy Sanghajba tartó gép, 3 napot töltöttek Szibériában!

A francia légitársaság, az Air France néhány nappal ezelőtt kényszerleszállást hajtott végre Szibériában, miután a pilóták füstöt észleltek a kabinban. A gép biztonságosan szállt le azrepülőtéren, senki sem sérült meg a Boeing 777-es 282 utasa közül. Viszont az utasoknak nem volt megfelelő ruházatuk és 3 napot kellett eltölteniük a kíméletlen szibériai hidegben. Emellett az orosz rendőrség végig felügyelte a legénységet és az utasokat is, mivel egyikük sem rendelkezett vízummal.

Nem tervezett megálló

A repülőgép Párizsból Sanghajba repült. A füstjelző állítólag Mongólia és Oroszország határán jelzett, bár az ok még ismeretlen. Az utasok nem tervezett megállót tartottak Oroszországban, amire nem biztos, hogy szívesen emlékeznek majd vissza.

Kaptak szállást, de csak szerdán folytatták az utat

Az utasok hétfőn voltak elszállásolva, de a technikai nehézségek megakadályozták, hogy a tartalék repülőgépük felszálljon. Ezért csak szerdán hagyták el a szibériai repteret.

Kép forrása: Izanbar Dreamstime.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top