Connect with us

Magazin

Messzi thaiakra repít el a Thai Airways, de miért pont ők?

Ti, akik idén ismét vagy most először készültök Délkelet-Ázsiába, nagyon is jól tudjátok, hogy ideje nekifogni a tervezésnek. Ahova nemcsak a programok, látnivalók és természetesen a legjobb szállás kiválasztása tartozik, hanem a megfelelő légitársaság is. És mi ezzel teljesen tisztában vagyunk. Mert 9 vagy akár 14 óra esetében nem mindegy melyik légitársaság repít a kiválasztott úti célodba. A Thai Airways 5* turista osztályával nem lehet mellé lőni, de várjunk csak, nem hiszed? Akkor görgess lejjebb!

A legjobb turista osztály a világon

Miért is döntenél más légitársaság mellett, ha pont a Thai Airways-é a legjobb turista osztály a világon. De ugyan, honnan is tudnánk? Nem árt megkukkantani a World Airlines Awards díjait, amit minden évben a SKYTRAX oszt ki. 2018-ban pont a thaiföldi légitársaság vihette haza a A legjobb turista osztálynak járó díjat. Ez az eredmény az utasok véleményét tükrözi, pont ezért is állíthatjuk, hogy megéri mellettük dönteni.

Akciós Thai Airways repjegyek    FOGLALD LE ITT

Puha, széles, állítható. Ez nem a kedvenc foteled leírása, amiben szabad pillanataid töltöd, ezek a Thai Airways üléseinek fő ismertetőjegyei. Valljuk be, a fedélzet legfontosabb elemei közé tartoznak a székek, főleg ha több órás repülés elébe nézel. A magas utazókat is a teljes komfort várja, a székek közötti lábtér minden magasság számára ideális. Az új Bécs – Bangkok közötti közvetlen járatot a modern Boeing 787 Dreamlinerei teljesítik, amelyeknek a fedélzetein a komfort garantált.

A fedélzetre érkezve rögtön megpillanthatod a nagyobb ablakokat, amik több fényt kölcsönöznek, és ezért sokkal tágasabbnak tűnik a kabin. De kifelejtettünk volna valamit? Talán még annyit, hogy minden üléshez tartozik egy csatlakozó is, így még a felhők fellett sem merülsz le.

Bangkokba házimozival

Ha valaha is azon gondolkodtál volna, hogy egy házimozi lesz az egyik legjobb társaságod az út során, akkor a thai légifuvarozó esetében ez az elgondolás igaz. Foglalj helyet, tedd fel a fülhallgatót, és ha nem szeretnél álomba zuhanni, akkor kapcsold be a multimédiás rendszert. Várnak a legjobb kasszasikerek, több szár sláger és minden olyan dolog, ami könnyebbé teszi a repülést.

Mert a részletek igenis számítanak

Arról, hogy mennyire gondoskodik a Thai Airways az utasairól, az is árulkodik, hogy egy párna és takaró fogad a fedélzeten. De azokra is gondolt, akik füldügó és alvómaszk nélkül egy percnyit sem tudnak aludni. Ne aggódj, ezeket az apróságokat is mind megtalálod.

És itt nem állnak meg, mert a legkisebbek kényelme is számít. A thai légitársaság tisztában van azzal, hogy pont a gyermekek számára lehet a legstresszesebb az utazás, ezért a légiutas-kísérők speciális kiképzéseken estek át, ennek köszönhetően több hasznos praktikával segítik a szülőket. És mi a titkuk? Játékok és könyvek rövid és nemzetközi járatokon egyaránt, számos rajzfilmet pedig kiváló minőségben nézhetne meg a gyerkőcök.

Online a felhők felett is

A Thai Airways fedélzetén biztosan nem maradsz le a legfrissebb hírekről. A Thai Sky Connectnek köszönhetően a Boeing 787-es gépein vásárolhatsz Wi-Fi hozzáférést és már böngészheted is a legújabb híreket és megoszthatod a haverokkal, milyen is a Bécsből Bangkokba vezető út.

Ingyenes ülésválasztás

Ki ne örülne meg ennek a hírnek? Ha a Thai Airways mellett döntesz és foglalsz, akkor a tervezett indulás előtti 48 órában ingyenesen választhatod ki ülésed, és mindezt természetesen otthonról, online is megteheted.

Mennyei ízek

A felhők felett is imádsz enni és a Thai Airways turista osztályán repülsz? Akkor teljes mértékben elégedett leszel. A hosszú járatoknál a crew különféle alkoholos és mentes italokat szolgál fel, természetesen ezeket a főétel követi. A leszállás előtt nem sokkal jönnek az újabb ételek, így teli hassal várhatod a következő járatod, vagy ha Bangkok a végállomás, máris nekivághatsz a városnak. A felszolgált ételek valóban magas színvonaláról a legjobb Economy Class Onboard Catering kategóriában elnyert díj is árulkodik, amit a cég az idei Skytrax Awards-on kapott.

Akciós Thai Airways repjegyek    FOGLALD LE ITT

TOP kiszolgálás thai módra

Ha már valaha is jártál Thaiföldön, akkor biztosan te is megtapasztaltad a thaiföldi emberek készségességét és nincs ez másképp a fedélzeten sem. A légiutas-kiserők nem ismernek lehetetlent, minden kérést teljesítenek, amit egy mosollyal koronáznak meg. Mondhatjuk azt is, hogy a nyaralás már a gép fedélzetén kezdődik el.

Közvetlen járat Bécsből

Nagyszerű hír azok számára, akik Bécs közelében laknak vagy nem okoz gondot pár kilométer pluszba, hisz a bécsi reptérről közvetlenül repülhetsz Bangkokba. Kerüld el a hosszas átszállásokat és a reptéri várokban töltött órákat. De mi a hab a tortán? Bécsből a modern és népszerű Boeing 787 Dreamliner-rel utazhatsz Thaiföld fővárosába.

Felejtsd el a poggyász mizériát

Míg más légitársaságoknál a megszokott 23 kg-os feladott poggyásszal találkozhatsz, a Thai Airways-nél 30 kg-mal számolhatsz, azaz 7 kg fölösleges, de első látásra fontos dolgokat pakolhatsz be pluszba. Viccet félretéve, családok, mániákus vásárlók, szuvenír gyűjtögetők számára biztosan szuper hír.

Egyszer és elég!

Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy egyszer repülj velük és elég. Most inkább az átszállásra fókuszálunk, hisz egy hosszú repülés után jól is jön. Az Ázsiába és Ausztráliába induló járatok esetében biztos lehetsz abban, hogy csak egyszer fogsz átszállni Bangkokban, ami kimondott előnynek számít.

Akciós Thai Airways repjegyek    FOGLALD LE ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top