Connect with us

Király repjegyek

USA álomáron: New York és Miami 49 900 Ft-tól! (március-június)

USA álomáron: New York és Miami 49 900 Ft-tól! (március-június)

2020 sok szempontból kitolt velünk, itt az idő hát, hogy a jövő évet tervezzük! És hogy máshogy vághatnánk ennek neki, mint pár szuper repjegy felkutatásával… A közel 10 millió négyzetkilométer területű Amerikai Egyesült Államok természeti szépségeinek, látnivalóinak sokasága megszámlálhatatlan, bárhová is utazunk, felejthetetlen élményeket ígér az itt eltöltött idő. A FinnAir és a British Airways jóvoltából, közvetlen járattal Barcelonából – most te is meghódíthatod a Nagy Almát, vagy a mindig napsütötte Miamit. Repjegyed az USA-ba már 49 900 Ft-tól foglalhatod!

Advertisement

Az USA nagyvárosaiba legtöbbször átszállással lehet csak eljutni, rengeteg légitársaság és járat közül lehet választani. Az általunk kínált retúrjegyek azonban, míg barcelonai indulással számolnak, addig közvetlen budapesti érkezéssel teszik könnyebbé a kirándulást. Nem kell aggódnod azonban a barcelonai indulás miatt sem, hisz a katalán város szépségeit is szuper áron tudod felfedezni, sőt kedvezménnyel is szolgálunk számodra! Használd a SPOROLJ kódot a repülőjegy vásárlása során és 3000 Ft értékű kedvezményt is adunk. A kedvezményes kódot a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni, a jobb felső sarokban találod a Kupon felhasználása opciót. Kisokost erről itt találsz. Az ajánlat meglehetősen korlátozott, javasoljuk tehát a lehető leghamarabbi foglalást.

Kisokosok a felfedezéshez:

Utazási okmányok

Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely a tartózkodás  tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes. Az USA-ba való utazás előtt köteles vagy beszerezni a szükséges elektronikus engedélyeket. Tudd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre) ITT. Valamint felhívjuk a magyar állampolgárok figyelmét, hogy az utazásuk előtt tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről, valamint a belépés szabályairól.  


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top