Connect with us

Király repjegyek

Riszáld te is Rióban! Retúr repjegy most 159 900 Ft-ért

Riszáld te is Rióban! Retúr repjegy most 159 900 Ft-ért

Fel vagy készülve egy kihagyhatatlan repjegyre? Akkor szuper! 3, 2, 1 … Rio de Janeiro 159 900 Ft-ért! Ilyet is csak ritkán látni és tudod mi a legjobb? A retúr repjegy budapesti indulásra és bécsi érkezésre szól. Bár nem tartalmazza a feladott poggyászt, így is kihagyhatatlan! És te kivel fogod riszálni???

Ha szívesen utazgatsz, de közben spórolsz is, akkor a figyelmedbe ajánljuk kuponunkat, amellyel 3000 Ft-ot tudsz megspórolni a pelikan.hu oldalán. Használd a “KIRALY3000“ kódot a foglalás Fizetési módok lépésében és utazz olcsóbban.

Budapest – Rio de Janeiro – Bécs

✅British Airways ✅rengeteg időpont ✅rövid átszállások ✅kézipoggyász

Budapest 1 átszállás Rio de Janeiro 1 átszállás Bécs
London London
159.900 Ft Foglalj

Valljuk be, a riói karnevál sokak álma és ezen nem is csodálkozom. A hatalmas tömeg, a több tucat samba suli és táncosaik, na és a forró hangulat. Rio de Janeiro önmagában pazar város, de a karnevál idején még jobb. Bár még messze van és örülök, hogy kezdünk megszabadulni a téltől, aki előre gondolkodik az gyakran sokkal olcsóbban utazik.

Ikonikus és kihagyhatatlan látnivaló Rióban. Elismerten az egyik a hét világ csodájából, ahogy a Jézus Krisztus szobor kitárt karral áll a város felett a Corcovado-hegyen, megdöbbentő 2330 méteres magasságban. 340 hektáron terül el a botanikai paradicsom, amely a Jardim Botânico nevet viseli, több mint 6 000 hazai és egzotikus növényfajt nézhetsz meg. A Tijuca Nemzeti Park ideális a sportokat kedvelőknek. 8 300 hektáros zöld esőerdő – ez a legnagyobb városi esőerdő. Abban szerintem mindenki egyetért, hogy a Cukorsüveg-hegyről lélegzetelállító kilátás nyílik az egész városra.

Rio de Janeirot nem hagyhatod el anélkül, hogy a valódi Churrascaria (hagyományos grill étterem) tapasztalatot át nem éled, amely magában foglalja a válogatott köreteket és salátákat – és természetesen a faszénen sült, tökéletes húst. Nem csak a brazil konyha, de a Riói Karnevál is kötelező. Tele színekkel, szambával és szuper hangulatos és élénk légkörrel.

Kattintson a megjegyzésre
To Top