Connect with us

Király repjegyek

Melyik szebb: Martinique vagy Guadeloupe? Repjegy álomáron 89 900 Ft-tól!

Melyik szebb: Martinique vagy Guadeloupe? Repjegy álomáron 89 900 Ft-tól!

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, melyik strand a legszebb a vidéken? Meglátogatnád Martinique-t vagy szívesebben utaznál Guadeloupe-ra? Mindkét helyen vár a kristálytiszta víz, az apró szemcséjű homok és a sugárzó napsütés. De miért is írom mindezt? Mindkét szigetre találtunk akciós repjegyeket párizsi indulással már 89 900 Ft-tól.

Advertisement

Miért válaszd Martinique-t?

Ez az egyik legcsodálatosabb sziget a Karib-térségben, melynek szépsége a természetből és a sziget történelméből fakad. Egykor Kristóf Kolombusz fedezte fel. De még mindig felfedezetlen a legtöbb turista között. Nevezhetnénk szerencsének is, mivel Martinique-n nem igazán fogsz találkozni a tömegturizmussal.

Élvezd a nyaralásod francia stílusban, anélkül, hogy Franciaországba mennél

Martinique-t 1674-ben csatolták Franciaországhoz, a francia hangulat a mai napig érezhető minden lépésnél, és különösen a gasztronómiában. Amiről a pezsgőfogyasztás is árulkodik.

A szigeten egy aktív vulkán is található!

Bár nem Franciaországban található, ugyanolyan ízletes lakomákban lehet részed!

Látogasd meg a káve és kakaó múzeumokat

Martinique-n az ember éppúgy élvezheti a kávét, mint Franciaországban. Hatalmas kávé készleteik vannak, amelyek könnyen telítenék egész Európát!

Martinique-n gyönyörű parkokban barangolhatunk

Tanulj egy kis franciát

A helyiek főleg franciául beszélnek. Csatolunk egy kis bemelegítőt is

Bonjour – Jó napot

Bonsoir – Jó estét

La Plage – Strand

Merci – Köszönöm

S’il vous plaît – Kérem

En Anglais, s’il vous copf – Angolul, kérem.

Strandok, strandok és mégegyszer strandok!

Miért pont Guadeloupe?

A Karib-tengeren fekvő sziget alakja egy pillangóra hasonlít! Ismerd meg a kultúráját, amelyre nagy hatással volt a Franciaország.

Biztonságos és könnyű hozzáférés.

Gyönyörű partok.

Finomságok a tenger gyümölcseiből és a Creole.

Változatos kilátások.

Nemzeti park.

Strand kultúra.

Rum.

Búvárkodás.

Életstílus.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top