Connect with us

Hírek

A Maldív-szigetek hűségprogramot indított a látogatók számára

A Maldív-szigetek hűségprogramot indított a látogatók számára

A Maldív-szigetek háromlépcsős hűségprogramot indított a látogatók számára. Az arany, az ezüst és a bronz kategóriában a turisták különféle jutalmakhoz, szolgáltatásokhoz vagy épp előnyökhöz juthatnak. A program a turizmus népszerűsítésére kíván meg összpontosítani… Mutatjuk a részleteket.

Advertisement

A Maldív-szigetek mintegy 1200 korallszigetéből közel 100 sziget kínál szállást és szórakozást a pihenni vágyóknak. Senki se féljen tehát attól, hogy egy egyhetes nyaraláson a Maldív-szigeteken unatkozna! Az ország kreativitása nem ismer korlátokat, mutatja ezt az új háromlépcsős hűségprogram bevezetése is. A projekt keretein belül a látogatók pontokat szerezhetnek az általuk tett látogatások száma és a tartózkodásuk időtartama alapján. Sőt, további pontokat kaphatnak a különleges alkalmak megünneplésére tett látogatásokért is.

A turisták három kategória közül is választhatnak: arany, ezüst és bronz. A bronz szint az Aida nevet viseli, amely a divehi nyelvből származik, és az égen feltűnő legfényesebb csillagra utal. Az ezüst, Antara névre keresztelt programtípus mellett az Abaarana, a harmadik, legrangosabb szintet jelöli. A turisták különféle jutalmakhoz, szolgáltatásokhoz juthatnak – ahogy egyre feljebb lépkednek a szintek között. További információ a programról itt található.

A program azért valósulhat meg, mert míg 2019-ben 1,7 millió utazó látogatott el a szigetekre addig idén, a márciusi határzárt követően ez a szám drasztikusan lecsökkent. A helyzeten az sem javított, hogy a különleges szigetcsoport július közepén újból megnyitotta határait a nemzetközi látogatók számára, és a koronavírus-járvány ellenére is csekély követelményt támaszt az utazókkal szemben.

(Forrás: Lonely Planet)

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top