Connect with us

Király repjegyek

Tavaszköszöntő hétvége Londonban! Retúrjegy 9 840 Ft-tól!

Tavaszköszöntő hétvége Londonban! Retúrjegy 9 840 Ft-tól!

London, az Egyesült Királyság szíve és lelke. Imádjuk őt télen, nyáron! Most itt az idő, hogy tavasszal lopja el a szívünket! Alább szuper időpontokat és még szuperebb árakat találsz Bécsből, ráadásul egész márciusban. Fedezd fel az elegáns Covent Garden kiváló éttermeit és csillogó boltjait, vagy Camden bohém és laza negyedét. Nem fogod megbánni!

Advertisement

Honnan? Bécs, vagy Budapest

Kivel? Lauda, vagy Ryanair

Mikor? Egész márciusban

Példa dátum: március 6 – március 9 (Bécsből)

Nézd meg ezt is! Utazás Londonba, szállás kedvelt hotelben a külvárosban, közel a metróhoz, reggelivel; most budapesti vagy bécsi indulással is! London-Ibis Hounslow, már 56 540 Ft-tól!

Mit nem szabad kihagyni?

London a világ egyik leglátogatottabb városa, ami nem meglepő, hiszen mindenki számára tartogat valamit. Egyszerre ultramodern és bohém, kedves és méltóságteljesen királyi. Miért is ne fedeznéd fel az egyik ránk váró hosszú hétvégén? Mint mindig most segítünk neked abban, hogy mikként fedezd fel a várost.

Notting Hill sokak kedvenc városrésze Londonban. Békés, hangulatos negyed, ami híresen hírhedt csodaszép, színpompás házairól. Állj meg itt pár pillanatra, készíts pár fotót az Instagramra, majd igyál meg egy finom koktélt a Callooh Callay-ban. A bárt a Rivington street-en találod, fél lábbal észak és kelet London között. De ha másfajta, stílusos pihenőre vágysz, akkor a Victoria and Albert Museumot javasoljuk.

Akár először keresed fel ezt a szépséges várost, vagy visszatérő vendégként látogatod meg, alábbi kisokosaink is segítségedre lehetnek.

Utazási okmányok

Londonba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Tipp alkalmazásra

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

CityMapper London

Légy felkészült és használd a CityMappert a városban! A CityMapper London a város összes közlekedési lehetőségét egy praktikus térképé egyesíti, lehetővé téve ezzel az ár és az utazási idő összehasonlítását. Töltsd le a telefonodra még az utazás megkezdése előtt!

Miért foglalj a Pelikánon keresztül?

Ha a Pelikán ünnepel, akkor az ügyfelei is ajándékot kapnak! A 15 éve működő Pelikán együtt dolgozik mind a fapados és mind a hagyományos légitársaságokkal, hogy lerombolja azokat az akadályokat, melyek az utazni vágyók útjába állhatnak. Világra hozott egy teljesen új, kombinált repjegyes terméket, hogy a lehető legjobb ajánlatokat nyújtsa ügyfeleinek. Ráadásul a Multi-city és kombinált repjegyei között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Utazz velünk pénztárcakímélő módon az egész világon!

Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Útmutató az istenek szigetére, Balira https://t.co/IiOe6GHxySMennyi ideje jött ki ez a hír? 23 óra
Leálltak az EasyJet kereskedelmi járatai https://t.co/2k5EvRcA9iMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Mentesítő járatok indulnak szerdán az USA-ból és Kanadából https://t.co/FYXn3tn9Q9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Kóla piszoárban, avagy 5 furcsa kávézó szerte a világban… https://t.co/eKvbiumj9BMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Várhatóan teljesen leáll az utasforgalom a budapesti repülőtéren https://t.co/DC52uYkY36Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Vulkáni vacsora a szabadság 9 árnyalatában. Ja, bocs, szigetén. Azori-szigetek, megyünk! https://t.co/WVa4kPo384Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Milyen hatással van a klímaváltozás a világ emlékműveire? https://t.co/iLCAIJrkhAMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
A LOT április 11-ig törli az összes járatát https://t.co/7zEEJ7F2q4Mennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Felfüggeszti budapesti járatait a Wizz Air https://t.co/PHHG28J5g8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
A 40 legnépszerűbb úti cél a világon https://t.co/0HhUaSJI6bMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top