Connect with us

Király repjegyek

London Budapestről már 14 210 Ft-tól

London Budapestről már 14 210 Ft-tól

Utazz el az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba most csak 14 210 Ft-tól. Budapesti vagy debreceni indulással már ott is lehetsz a városban, ahol egyszerűen mindig pörög az élet. Bárok, pubok, színházak, múzeumok, kiállítások, éjszakai élet… Kell ennél több?

Advertisement

Olcsó repülőjegy Londonba!

Honnan? Budapestről vagy Debrecenből

Kivel? A Ryanair vagy Wizzair légitársasággal

Mikor? Februárban, Márciusban

Példa dátum: február 26 – március 1 (Budapestről)

Figyelmedbe ajánljuk! Retúrjegy + hotel reggelivel Londonban 60 900 Ft-tól

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok

Londonba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Londonba utazni?

Egész évben. Bár a brit fővárosról sokszor azt híresztelik, hogy mindig esik az eső, ez viszont nem igaz. Londonban az időjárás óránként változik, így ha esős időt fogsz ki is, ne szegje kedved. Bármikor kisüthet a napocska, és London amúgy is egy olyan város, ahol borús időben sem tudsz unatkozni!

Néhány tipp, ha unod a kötelező látnivalókat

London igazi metropolisz. Sokan csak a foci, vagy egy koncert, kiállítás kedvéért utaznak el a nagyvárosba. Egész évben számos sport- és kulturális eseménynek ad otthont az Egyesült Királyság fővárosa. A foci szerelmeseinek kihagyhatatlan látnivaló az Arsenal vagy a Chelsea futballstadionjának a meglátogatása. De érdemes figyelni a koncerteket is, hiszen nincs olyan hónap, hogy ne lépne fel egy világhírű énekes vagy zenekar.

Tengeri mélységek

A város szívében, a London Eye mellett található a Sea Life London elnevezésű akvárium, ami Európa egyik legnagyobb üvegmedencéje. A magával ragadó, interaktív kiállítás nemcsak a gyerekek számára roppant érdekes, hanem a felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújt. Aki szeret gyönyörködni a korallok és a halak világában, annak mindenképpen kötelező látnivaló. Ajánlatos előre megvásárolni a jegyet.

Korunk leghíresebb varázslója

Londont nem csak a felnőttek szeretik! Ha gyerekkorod egyik meghatározó figurája a leghíresebb varázsló, Harry Potter volt, akkor kihagyhatatlan program a Harry Potter múzeum meglátogatása. A múzeumot nem messze Londontól még 2012-ben nyitották meg. Egy varázslatos világ, amelyet mindenkinek látnia kell. Ha érdekel a múzeum és olvasnál róla bővebben, mindenképp ajánljuk cikkünket: A Harry Potter múzeumról

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top