Connect with us

Hírek

Költőpénzt ad számunkra ez a coloradói üdülőváros, ha meglátogatjuk

Költőpénzt ad számunkra ez a coloradói üdülőváros, ha meglátogatjuk

Egyre több amerikai városban várják vissza a turistákat, a coloradói Glenwood Springsben azonban egy kis extrával is megédesítik az utazók pihenését.

A Sziklás-hegység érintetlen, örökké vad tájai, a végtelen panoráma és a letűnt Vadnyugatot idéző kisvárosok sora… Az első néhány olyan dolog, ami Colorado neve hallatán a legtöbb ember eszébe jut. Az állam gyönyörű természeti adottságainak köszönhetően több lehetőséget is kínál a szabadban való kikapcsolódásra. Síelés, kerékpáros és gyalogtúrák, sziklamászás, folyami evezés – csak néhány azon tevékenységekből, amelyeket itt élvezhetünk.

A coloradói Glenwood Springs város vezetősége azonban, úgy tűnik azt gondolja: a csomag nem elég vonzó, ezért az első ezer látogató számára fejenként száz dollár költőpénzt kívánnak adni. A korlátozott ideig élő ajánlat nyertesei az akcióban részt vevő éttermekben, szállodákban, üzletekben, ajándékboltokban, néhány turista attrakciónál is elkölthetik a pénzt. De beváltható hegymászáshoz, túrázáshoz vagy egy jós kis raftinghoz is, sőt a habokban is elmerülhetünk. Glenwood Springs ugyanis a világ legnagyobb természetes forrásvizű medencéjével rendelkezik.

coloradói város

A részvétel bizonyos feltételekhez kötött. A látogatóknak minimum két éjszakára szóló szállást kell foglalniuk, a városba érkezésnek pedig vasárnap és csütörtök közé kell esnie, november 30-ával bezárólag.

(Forrás: travelandleisure.com)

Akciós repjegyek az Egyesült Államokba

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top