Connect with us

Király repjegyek

Harapj bele a nápolyi pizzába! Retúr repjegy 19 600 Ft-tól

Harapj bele a nápolyi pizzába! Retúr repjegy 19 600 Ft-tól

Olaszország harmadik legnagyobb városa az egyik legrégebbi, legművészibb és legétvágygerjesztőbb. Ilyen is Nápoly. A ‘centro storico (az Unesco Világörökség része), régészeti kincsei a világ legfontosabbai közé tartoznak, és a gyönyörű paloták, kastélyok és templomok jogosan vetekednek rómaiakkal. Nem beszélve a helyi konyháról, amelyre hatással van a vulkanikus talaj, a tenger gyümölcsei és az évszázados “know-how”.  A nápolyi régió az olasz nehézsúlyú bajnok, amely az ország legjobb pizzáit, tésztáit és kávéit szolgálja fel. Kóstolj bele most te 19 600 Ft-tól.

Advertisement

Retúrjegy Nápolyba 19 600 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 19 – 26

Budapest Közv. járat Nápoly Közv. járat
Budapest
19.600 Ft-tól Foglalj

A remek repjegyeken kívül, miért is érdemes ide ellátogatni?

Az ételek. Valljuk be, az olasz konyhát nem kell különösképpen bemutatni. DE, azt suttogják, hogy a nápolyi pizza a legjobb a világon! Kár lenne kihagyni, városban éttermek százaiból válogathatsz. Mi különösképpen ajánljuk: BiCE-t, Caffe’ Milano-t és az Osteria Tulia-t.

A látnivalók. Minden olaszországi város tud valami csodálatosat mutatni, de Nápoly egy teljes mesterműként írható le. Két nagyon fontos és szép vára van a város közepén, a Maschio Angioino és a Castel Dell’Ovo. Mindkettő érdemes meglátogatni. Érdemes elidőzni a gyönyörű Piazza Plebiscito-n, Olaszország egyik legnagyobb terén, valamint számos nagy múzeum is található a városban, mint például a Capodimonte, ahol különböző évszázadok remekműveit tekintheted meg.

A part. Mindegy, hogy télen vagy nyáron jársz Nápolyban. A tengerpart kötelező, ahonnan remek kilátás nyílik a Vezúv vulkánra is.

A melegszívű helyiek. Nem beszélsz olaszul? Semmi gond! A helyiek megtalálják a módját annak, hogy szót értsenek veled. A legkedvesebb és legszívélyesebb emberek élnek itt.

Capri. Ha nyáron jársz Nápolyban, tégy magadnak egy szívességet és látogass el Capri-szigetére! Komppal kb. 1 óráig tart az út. Érdemes online foglalni, a menetrendet itt találod!

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top