Connect with us

Király repjegyek

Budapestről Koppenhágába szeptemberben most 15 090 Ft-tól

Budapestről Koppenhágába szeptemberben most 15 090 Ft-tól

Szereted a skandináv kultúrát? Akkor most figyelj, mert szuper olcsó repjegyet találtunk a világ egyik legboldogabb városába, Koppenhágába. A biciklizés, a hajókázás és a kávéimádók kedvenc városába Budapestről repülhetsz.

Advertisement

Budapestről Koppenhága: 15 090 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 5 – 9

Budapest Közv. járat Koppenhága Közv. járat Budapest
15.090 Ft-tól Foglalj

A környezet tudatos Dán főváros kedvenc úti cél a fiatalok körében. A kerékpározás ugyan úgy, mint a bio étkezés itt mindennapi tevékenység. Ráadásul a bio sör is igencsak népszerű. Így nem is nehéz kitalálni, hogy mi az ideális jármű a város megismeréshez! Természetesen a kerékpár.

Még az építkezésben is odafigyelnek a környezetükre. Mégpedig úgy, hogy zöld tetőket hoznak létre. Ez nem csak esztétikus, hanem funkcionális is, hiszen nagyon fontos szerepet játszik az izolációban.

Koppenhágában nagyon sok kellemes utcácska várja a látogatóit. Színes és aranyos épületei pedig azonnal mosolyt csalnak az arcodra. A várost érdemes a magasból is megtekinteni, mégpedig a Kék toronyból (Rundetaarnt). A Rundetaarntól 10 perc sétára található a Rosenborgi kastély, amit a királyi család nyári üdülőhelyként használt. Frederiksstaden negyedben találod a Rosenborg testvérpalotáját, Amalienborgot, ami vízparti kerttel van egybekötve.

Koppenhágái látogatásod során ne feledkezz megállni az új Nyhavn kikötőben és csodáld meg a kis hableány szobrát is, ami a város jelképe is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top