Connect with us

Király repjegyek

Budapestről Koppenhágába szeptemberben most 15 090 Ft-tól

Budapestről Koppenhágába szeptemberben most 15 090 Ft-tól

Szereted a skandináv kultúrát? Akkor most figyelj, mert szuper olcsó repjegyet találtunk a világ egyik legboldogabb városába, Koppenhágába. A biciklizés, a hajókázás és a kávéimádók kedvenc városába Budapestről repülhetsz.

Budapestről Koppenhága: 15 090 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 5 – 9

Budapest Közv. járat Koppenhága Közv. járat Budapest
15.090 Ft-tól Foglalj

A környezet tudatos Dán főváros kedvenc úti cél a fiatalok körében. A kerékpározás ugyan úgy, mint a bio étkezés itt mindennapi tevékenység. Ráadásul a bio sör is igencsak népszerű. Így nem is nehéz kitalálni, hogy mi az ideális jármű a város megismeréshez! Természetesen a kerékpár.

Még az építkezésben is odafigyelnek a környezetükre. Mégpedig úgy, hogy zöld tetőket hoznak létre. Ez nem csak esztétikus, hanem funkcionális is, hiszen nagyon fontos szerepet játszik az izolációban.

Koppenhágában nagyon sok kellemes utcácska várja a látogatóit. Színes és aranyos épületei pedig azonnal mosolyt csalnak az arcodra. A várost érdemes a magasból is megtekinteni, mégpedig a Kék toronyból (Rundetaarnt). A Rundetaarntól 10 perc sétára található a Rosenborgi kastély, amit a királyi család nyári üdülőhelyként használt. Frederiksstaden negyedben találod a Rosenborg testvérpalotáját, Amalienborgot, ami vízparti kerttel van egybekötve.

Koppenhágái látogatásod során ne feledkezz megállni az új Nyhavn kikötőben és csodáld meg a kis hableány szobrát is, ami a város jelképe is.

Kattintson a megjegyzésre
To Top