Connect with us

Király repjegyek

Ínycsiklandozó Bologna Budapestről már 17 650 Ft-tól

Ínycsiklandozó Bologna Budapestről már 17 650 Ft-tól

Bolognában mindezt megtapasztalhatod! Repülj egyenesen Budapestről az ízek világába és érezd át a város nyugodt és ínycsiklandozó hangulatát! 3 az 1-ben? Bizony ez így van, mivel Bolognából egy karnyújtásnyira találod Velencét és Firenzét is, így pár nap alatt egyszerre több izgalmas várost is meglátogathatsz.

Bologna Budapestről 17 650 Ft-tól

Példa dátum: augusztus 27-31

Budapest Közv. járat Bologna Közv. járat
Budapest
17.650 Ft-tól Foglalj

Bolognát gasztronómiai központnak is nevezik, hiszen itt készülnek a legfinomabb olasz tésztafélék. Ezért minden turistának kötelező látogatása során megkóstolnia egy-két helybéli finomságot. Mondanom sem kell, hogy a város számtalan lehetőséget kínál új ízek felfedezésére. Ha már végigkóstoltad az utánozhatatlan olasz konyhát, akkor körbejárhatod Bologna szemrevaló nevezetességeit. A legfontosabb látnivalók közé sorolható a Piazza Maggiore, amely Bologna központi tere megannyi híres épülettel: Sts. Palazzo dei Notai, Palazzo d’Accursio, Palazzo del Podestà, Palazzo dei Bianchi. A gigantikus Basilica di San Petronio Bologna legnagyobb, és legjelentősebb temploma.

Olaszországra jellemzők a monumentális szökőkutak, így természetesen itt is találhatók. A legismertebb márványból, és bronzból készült Neptunusz szökőkút a pápai hatalom szimbóluma.

Bolognába látogatva egy turisták által nem megszállt, meghittebb, de hangulatos várost láthatunk, néhány érdekes, különleges, néha igen rendkívüli kuriózummal. A város legismertebb látnivalói 1-2 nap alatt megtekinthetők, így ha hosszabb és tartalmasabb utazásra vágysz, ülj vonatra és utazz el Velencébe, vagy Firenzébe. Mindkét város egyszerűen és rövid idő alatt meglátogathatók. Vonattal Firenze 35-40 perc, Velence pedig 1,5 órára van Bolognából.

Kattintson a megjegyzésre
To Top