Connect with us

Uncategorized

Posztjaid akár a bézbózütők és kedvenc úti célod az egész világ? Akkor dolgozz pozsonyi irodánkban!

Posztjaid akár a bézbózütők és kedvenc úti célod az egész világ? Akkor dolgozz pozsonyi irodánkban!

Utálsz utazni és ki nem állhatod az olcsó repülőjegyeket. Titkos vágyad, hogy meg akarják változtatni a stílusod és kifejezési módod. Az írás és a blogolás az utolsó dolog, amit hivatásszerűen űznél. Nem, nem és NEM? Akkor TÉGED keresünk!

Advertisement

via GIPHY

Leszel az új kollégánk?

Mivel egyre több olvasónk van és rengeteg új ötletünk is, de az utóbbi időben úgy érezzük, hogy az idő hadjáratot indított ellenünk, szükségünk van egy új kollégára vagy kolléganőre. Egy olyan valakire, aki szívesen válna részévé a Repjegykirály családnak, cikkek formájában osztaná meg utazási élményeit a nagyvilággal és nem riadna vissza a rendszeres, kreatív „agyviharainktól” sem. Bár szorosan együttműködne marketingeseinkkel, a hibáttlan hejesirás és a nívós stilisztika itt egyértelműen fontosabb, mint a reklámszakértelem. Nagyra értékeljük az önállóságot és a szuverenitást, valamint a jó kondíciót, ugyanis a kávéfőzőtől 3 emelet választja el az irodánkat. Persze, liftünk is van, de így ellőhettünk egy poént. A turizmus és földrajz ismerete nem feltétel, bár aki Amerika fővárosának New Yorkot tartja, azt lehet, hogy kinevetjük. Saját lelki épsége érdekében nem árt, ha a leendő új munkatárs legalább egy csipetnyi humorérzékkel is rendelkezik.

via GIPHY

Mondj igent, és mi adunk cserébe:

🧡 utazási kedvezményeket,

🧡 szőrös kollégákat és kolléganőket (Most miért kell rögtön valami perverzre gondolni? Mi a cégünkben rendszeresen megforduló sok kutyusra gondoltunk),

🧡 rendszeres sportot, azaz MultiSport kártyát,

🧡 szerda reggeli dínomdánomokat bőséges reggeli formájában,

🧡 kávét, amennyi csak belédfér,

🧡 szakmai továbbképzést, karrierépítés lehetőségét.

via GIPHY

Pozsonyi irodánkban dolgoznál, mégpedig a belváros kellős közepén, szóval ebédszüneted alatt még emlékmű-vadászatra is elmehetsz az egyik céges elektromos rollerünkön. Ja, mert ilyen sporteszközünk is van.

Ha magadra ismertél ebben a cikkben, akkor mindenképpen küldd el nekünk az életrajzodat, meg persze írhatsz egy pár sort magadról is. Már alig várjuk, hogy találkozzunk az Igazival.

Jelentkezés: info@repjegykiraly.hu

Kattintson a megjegyzésre
To Top